İçeriğe geç

O ne dio?, Bu ne dio?

Sosyal medyanın yadsınamaz ve hızlı gelişimi karşısında başlangıcı web 2.0 kavramıyla ortaya çıkan içeriğin kullanıcı tarafından oluşturulduğu devirde yeni ve kullanıcı tarafından beslenen yepyeni bir sosyal haber sitesini tanıtacağım bu yazımda sizlere,

onedio

Sosyal medyanın bizlere sunduğu içeriğin bizim tarafından oluşturulduğu siteler gün geçtikçe artmakta bu sitelereden farklı proje ve farklı kategoriler altında yayına başlayan ve dikkat çeken sitelerden birisi de Onedio.com

Onedio.com, haber içeriğini sizin oluşturmanıza olanak sağlayan, beğendiğiniz, paylaşmak istediğiniz haberleri hızlı ve pratik içerik ekleme paneli yardımıyla hemen paylaşabileceğiniz soyal haber sitesidir.

Onedio.com’da sadece yazmanız gerekmiyor, Onedio.com’un  en önemli özelliklerinden birisi haber altına o haber ile ilgili farklı bakış açılarını ekleyebilmenize olanak sağlamasıdır. Böylece hem konular hakkında daha geniş çerçevede bilgi sahibi olabilir hem de kendi bakış açınızı ekleyerek diğer kullanıcılarla tartışabilirsiniz.

Sitede kategorilendirme de oldukça başarılı bir şekilde yapılmış, Türkiye Haberleri,Gündem, Teknoloji Haberleri gibi ana başlıkların yanı sıra üye olduğunuz takdirde sizin takip etmek istediğinzi ilginizi çeken kategorilerden istediğiniz kategorileri size sunabilen site ayrıca filitreleme imkanı ile de istediğiniz haberlere doğru ve en hızlı şekilde ulaşabilmenize imkan sağlamaktadır. Zaman aralığı, Kategori bazında filtreleyebileceğiniz gibi ayrıca Okunma sayısı, Yorum sayısı ve popülariteye göre sıralatabilme imkanı da sağlayarak çok daha hızlı bir şekilde gündem hakkında bilgi alabilmenizi sağlayabilmektedir.

Haber içeriğinde sizlere bir çok kaynak tarafından aynı haberin farklı boyutlar ve bakış açılarından görebilmenize olanak sağlamanın yanında sizlerde farklı kaynaklardan bu haber ile ilgili eklentiler yapabilir, haber hakkında twitter üzerinde paylaşımları ve yorumları görebilirsiniz.

Aile filtresi ile site içerisinde 18 yaşından küçük çocuklarınızla birlikte rahatlıkla takip edebileceğiniz site her detayı düşünülerek sizlerin bilgiye ve habere doğru, hızlı bir şekilde erişmenizi sağlıyor.

Beğendiğiniz haberleri haber sayfasının en altında bulunan listeme ekle butonuna tıklayarak kendi profil sayfanızda haber içeriklerinizi listeleye bilmekte hatta 3 adet manşet belirleyerek kendinizin haber sitesini oluşturabilmenize olanak sağlamaktadır.

Genel bir değerlendirme yapacak olursak, Onedio.com klasik alışkanlıklarınıza yepyeni bir bakış açısı getirerek gündemi kolay ve hızlıca takip etmenize olanak sağlayacak bir sosyal haber sitesi olarak karşımıza çıkmakta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.