İçeriğe geç

Etkinliğin Adresi Bizpoint

Bizpoint, tüm iş yerlerini hatta zaman zaman ihtiyaç duyulabilecek dernek, kafe, restorant, otopark, park gibi yerleri bulabileceğiniz dijital bir platformdur. Tüm endüstri, sanayi ve şirketleri de bir arada bulabileceğiniz bir web sitesidir. Burada bulunan şirketler, iş ilanları ya da hizmetler ile ilgili bilgi alınıp yorum yapılabilmektedir. Bilgisayar, tablet ya da mobil cihazınızdan da ulaşım sağlanabildiği gibi yine bu cihazlardan istenilen firma ile ilgili araştırma yapılıp kolay bir şekilde bilgi alınabilmektedir.

Türkçe ve İngilizce dillerinde tasarlanan web sitesinde Amerika, Avrupa ve Asya dâhil, Türkiye’nin tüm şehirlerinde ve çevrenizde planlanan etkinlikleri görülebilmektedir, fırsatları bulabilmektedir ve ihtiyacınız olan hizmetler için iş yerlerinden ya da profesyonellerden yardım alınabilmektedir. Konumunuza en yakın, birçok farklı alandaki etkinlikler görülebilmektedir. Şirketlerde etkinliklerinin paylaşımını kolaylıkla yapabilmektedir, takipçilerine bu yol ile ulaşabilmektedir. Etkinlikler sayfasında filtreleme yaparak Bizpoint’te size en yakın etkinlikleri bulabilirsinizTipobet Üyelik. Filtreleme konum, kategori, etkinlik türü ya da aranılan etkinlik ile ilgili anahtar kelime yazılarak yapılabilmektedir. Böylelikle kolay ve rahat bir şekilde etkinlikle ilgili bilgi alınabilmektedir. Zaman dilimine göre de arama yapılabilen sayfada gelecek ya da geçmiş etkinlikler ile ilgili de bilgi paylaşımı olduğundan güncel bilgi akışı bulunmaktadır. Etkinlikleri düzenleyen kişiler ya da şirketler ile iletişim kurulabilir, iş ortaklıkları yapılabilmektedir. Böylelikle hem işinizde başarınız yükselebilir hem de keyifli vakit geçirebilirsiniz. Örneğin; hafta sonu ne yapmak istediğinize karar vermediyseniz eğer Bizpoint etkinlikler sayfasında ihtiyacınıza göre filtreleme yapıp konumunuza en yakın etkinlikleri bulabilirsiniz ve zevkinize, isteğinize uygun birini seçebilirsiniz. Böylece zamandan da büyük oranda tasarruf sağlanmış olmaktadır.

Lokasyon bazlı bir proje olan Bizpoint’te farklı lokasyonlarda ya da şehirlerde de arama yapılabilmektedir. Böylece sadece bireysel bir kullanıcı iseniz gittiğiniz şehirlerdeki etkinlikleri de yakından takip edebilirsiniz. Eğer bir firma sahibi iseniz düzenleyeceğiniz etkinliği paylaşabilir ve böylece müşteri potansiyelinizi artırıp aynı zamanda vaktinizi de keyifli hale getirmiş olursunuz. Bizpoint, bilgi paylaşımını eğlenceli hale getiren bir dijital platformdur.

Etiketler:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.