İçeriğe geç

1408 – Stephen King imzalı 2007 gösterimli bir film

Filmi az önce izledim gerçekten Stephen King in güzel eserlerinden biri daha önce neden izlememiş olmama yakınmadan edemedim. Korku/gerilim ve gizem üçlüsünü gerçekten o kadar güzel harmanlanmış ki sizinle paylaştığım ilk film bu oldu son yıllarda özellikle dizi ve film izlemeden uyuyamaz oldum. buna rağmen şimdiye kadar hiç bir filmi sizle paylaşmadım ama gerçekten izlediğim en iyi gerilim filmi diyebilirim. Bundan sonra izlemiş olduğum ve beğendiğim filmleri sizlerle paylaşmaya karar verdim. Aşağıda özeti,cast ve afişi ni verdiğim filmi gerilmek ve nefessiz izlemek istiyorsanız ( hala izlemediyseniz) kaçırmayın derim.
1408

1408

Sinemalar.com puanı :
5.9/10 [?]
imdb puanı :
7.0/10
Yapım :
2007, ABD
Tür :
Gerilim / Gizem / Korku
Yönetmen :
Mikael Håfström
Senaryo :
Stephen King (Kitap), Matt Greenberg
Oyuncular :
Samuel L. Jackson, John Cusack, Mary McCormack, Tony Shalhoub, Kim Thomson, Johann Urb, Drew Powell, Paul Birchard, Andrew Lee Potts, Eric Meyers, Margot Leicester, Walter Lewis, David Nicholson, Holly Hayes, Alexandra Silber, Emily Harvey, William Armstrong
Yapımcı :
Kelly Dennis, Harvey Weinstein, Bob Weinstein
Görüntü Yönetmeni :
Benoît Delhomme
Müzik :
Gabriel Yared
Dağıtım :
Warner Bros
Süre :
1 saat, 34 dk.
Gösterim Tarihi :
28 Eylül 2007
Filmin Web Sitesi

Özet

Mike Enslin buranın ve şimdinin dışında hiçbir gerçeklik olmadığını ispatlamaya çalışan bir adam. Başka bir hayat yok…. Tanrı yok… İkinci şanslar yok… Yoksa var mı?
Korku ustası Stephen King’in tüyler ürpertici kısa filminden uyarlanmıştır.
Ünlü korku romanı yazarı Mike Enslin (John Cusack) sadece kendi gözleriyle gördüğü şeylere inanır. Uyduruk perili evler ve mezarlıklarda geçen doğan üstü olayları kötüleyen bir dizi çok satan kitap yazdıktan sonra Enslin’in hayaletlerden uzak ve yalnız geceleri, yeni projesi için gittiği kötülüğüyle ün salmış Dolphin Otel’in 1408 numaralı odasında kalmaya başladığında değişmeye başlar.
Otel müdürünün (Samuel L. Jackson) uyarılarına karşı koyan yazar, perili olduğu söylenen bu odada yıllardan beri kalan ilk kişidir. Yeni bir liste başı kitabın eli kulağındadır, ama birçok diğer Stephen King kahramanı gibi, öncelikle yaşayabilmek için şeytanlarıyla  yüzleşmelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.