İçeriğe geç

2009 Neden İyi Geçti?

Uzun zamandır Mim almıyordum. Gerçi hoş pek Mim’de dönmüyor piyasada artık eskisi gibi ya da ben göremiyorum. Sağolsun Oğulcan geçtiğimiz haftanın anlamına uygun bir Mim yollamış. Mim’i başlatan ise severek takip ettiğim Hasan Başusta olmuş. İkisine de buradan sevgilerimi yollayarak Mim’i cevaplamaya geçiyorum.

Yılbaşı akşamı aslında bu konuda olumsuz bir yıl geçirdiğimi yazmıştım, tabi ki bu sadece KPSS noktasından bakıldığında böyle. Aslında gerçekten güzel şeylerde olmadı değil 2009 bunlara kısaca bakalım nelermiş?

  • Friendfeed’ten sımsıcak dostluklar edindim. Ankara’da mangal yaptık, Konya’da buluştuk, Bursa’da bir çok yeni arkadaşla yüz yüze tanıştık.
  • Selçuk Üniversitesi Bilişim Topluluğu olarak biraz durgun bir dönem geçirdik gibi görünse de yıllardır hep kıl payı kaçırdığımız “BİLMÖK 2010” u Konya’ya Ankara dışında bir Anadolu şehrine taşıyabildik.
  • Okulumu bitirdim, aileme ve memleketime kavuştum, okul arkadaşlarımıda özlemedim değil ama yine arada görüşüyoruz sonuçta… :)
  • Her ne kadar KPSS istediğim gibi geçmese de ücretli öğretmenliğe başladım. Bir yandan da KPSS’ye tekrar hazırlanmaya başladım. Bu sefer daha ciddi bir şekilde hem de…
  • Aslında en önemlisi sağlığımız, mutluluğumuz, halimiz, vaktimiz yerinde olması değil mi?

Son olarak ta yeni yılın tüm dostlarıma tüm insanlığa, sağlık, huzur, bol kazanç, ve mutluluk getirmesi dileğiyle Mim’i paslamaya geçiyorum. Bursa’da ki tüm etkinliklerde birlikte olduğumuz Can ve Şehnaz Paçacı ailesine, Muharrem Ata‘ya, F. Batuhan İçöz’e ve Onur Yılmaz’a yolluyorum.

“2009 Neden İyi Geçti?” hakkında 2 yorum

  1. Aynen öyle dostum. En önemlisi sağlık ve mutluluk :)
    Teşekkürler cevaplandırdığın için.

  2. Serkancım mim için teşekkürler.projelerden,staj raporlarından fırsat bulabilirsem mim’ini cevaplayacağım :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.